A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

  

Biztosan nem véletlen, hogy megtaláltad az oldalamat, valószínű most vagy nyitott erre.

Tartós családi egészséget és anyagi biztonságot kínálok.

 

Mielőtt elolvasod a történetemet, pár mondatban összefoglaltam, ( most 2014-ben ), mit is kínál nekünk a DXN?

A DXN nem valami titkos, távolkeleti üzlet, hanem egy világméretű, komoly eredményeket felmutató, dinamikusan fejlődő nagy  vállalat!

Kávéi kellő energiát adnak egész napra és az ízviláguk csodálatos.

Tökéletes megoldás, hogy a kávék azonnal oldódó formában kerülnek  forgalomba, ami megkönnyíti az elkészítésüket nem csak otthon, de munkahelyen, vagy akár utazás alkalmával, hiszen csak forró vízre van  szükségünk hozzá. Nagy melegben még forró víz sem kell, ha van egy flakonunk, csodálatos kávét tudunk összerázni.

Természetesen kipróbáltam a többi terméket is, forró csokit, a teákat, kozmetikai termékeket a tablettázott gyógygombákat, és egyéb gyógynövényeket.

Naponta  szedem a Spirulina, RG, GL kapszulákat, és a Cordyceps kapszulát, amelyek beváltották hozzá fűzött reményeimet. Segítségükkel több energiám lett, a betegségek elkerülnek és pihentető mély alvást kaptam tőlük ajándékba!

A termékhasználat  mellett természetesen az üzleti rész is érdekelt, így most azon dolgozom, hogy külföldön is gyarapodjon a csapatom, mivel nemzetközileg építhető a hálózatunk. Szeretném minél több emberrel megismertetni a Ganoderma gombát – ezt a csodát, és a DXN filozófiáját!

 

 

 

                                   gano

 

 

 

Neuberger Frigyesné, Márti vagyok.

Az egészségügyben dolgoztam, és onnan  mentem nyugdíjba. Mindig  fontosnak tartottam az egészséget, és foglalkoztatott az egészséges életmód. Szerettem erre odafigyelni, és ebben az embereknek segíteni. Azt hiszem mindenki számára nyilvánvaló, hogy a keresetük és a nyugdíjuk is nagyon kevés az egészségügyi dolgozóknak. Egészen érthető volt hát, hogy nyitott voltam azokra a dolgokra, amik kevés nyugdíjamat kiegészíthetik, főleg, hogy ez még az egészséggel  is kapcsolatos.

Kezdtem teljesen másként látni mindent. Folyamatosan az foglalkoztatott, hogy találjak egy olyan lehetőséget, amivel megfelelő egzisztenciát, egészséges életet tudok teremteni magunknak. Ez idő tájt kerültem kapcsolatba Nagy Gáborral, aki egy olyan üzletet ajánlott nekem, ahol fő termék a bio,  „gombás” kávé volt

 

Ezután alig vártam, hogy kóstolhassak a finomnak mondott kávékból. Amit  tapasztaltam, az várakozáson felüli volt. Ezt a kávét valóban lehet élvezni, - mondom ezt úgy, hogy nem voltam előtte kávéfogyasztó.  A kávé egész napra felfrissít. Fantasztikus íz harmónia, amit a kávé ezzel a csodával, a Ganodermával varázsol és megajándékoz minket az egészséggel és vitalitással.

 

Ma már egyre több helyről jön a visszajelzés, hogy a termékek fantasztikusak és jó hatásúak.

 

Itt van például a Ganozhi fogkrém gombaölő hatását vizsgálta, három, a szakmában elismert és kiemelkedő professzor. Az eredmény, hogy nem csak hatékonyan tisztít, és fluoridot sem tartalmaz, hanem védelmet is biztosít a különböző fertőzések ellen.

A fogkrém a vizsgálat során gombaölő hatású /antifungális/ tulajdonságokat mutatott.

 

Ganoderma lucidumot évek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban.

 

 

 

 

 

Malajziai szponzorunk  azzal kezdte egyik előadását, hogy amikor édesapja stroke-t kapott, nagy adagban adta neki a ganodermát, és attól teljesen meggyógyult.

 

 

 

Jane Yau Angliában dolgozott kórházi nővérként, és elkezdte ajánlani a betegeknek a termékeket, sokszor még hitelt is vett fel, - saját költségén segített a betegeknek, hogy hozzájussanak a ganodermához.

Egyre többen megismerték általa a ganoderma csodálatos hatásait, csatlakoztak hozzá, és egy nagy hálózat kezdett kiépülni alatta.

Ma már hatalmas vagyonnal rendelkezik, több országban épült óriási hálózata van és  az Európai piac is alatta nyílt meg.

 

Kezdetben vásárlóként regisztráltam, de amikor megtapasztaltam mennyi érdeklődő van a termékek iránt, úgy gondoltam, akkor  miért ne kereshetnék vele. (Így történt, hogy a mások által ellenszenvesnek tartott MLM -ben lettem sikeres és mára már elértem a gyémánt szintet, ami erőt ad a további útra)

 

   gyémánt

 

 

A DXN cég egy komoly múlttal rendelkező MLM cég – jelentése: megbízhatóság, becsületesség, kedvesség.

Ma, a Direct Selling News értékelése szerint, a DXN az előkelő 25. helyet foglalja el a világon, a Top 100 kiadvány értékelésében.

Honlapomon regisztrálva (5000.- forint), törzsvásárlói áron juthat hozzá termékeinkhez.

 

 

Ami miatt érdemes csatlakozni:

Soha nem tudhatjuk, mikor kerülünk olyan helyzetbe, hogy szükségünk lesz plusz bevételre. Ezért kell előrelátóan több lábon állni, ami pénzt hozhat a költségvetésünkbe, - amennyiben a szabályokat betartva becsületesen dolgozunk vele. (Mert ugye hol nem kell dolgozni? Olyant még senki sem látott, hogy minden befektetés nélkül folyik a pénz valahonnan). 

Tisztességesnek nevezett munkahelyek egyre inkább megszűnnek, míg az MLM cégek a jutalékot mindig kifizetik, sőt örökölhető utánunk a jog.

A kérdés az, hogy áldoz –e 5000.- Ft.-t a regisztrációra, amivel elindul egy saját jövedelemtermelő vállalkozás, ahol mindenki a saját főnöke, és biztos az eredmény akár két hónap múlva, vagy egy év múlva, - de a befektetett munka meghozza gyümölcsét!

Nyugdíjasok is bátran elkezdhetik, és a „maguk urai” lehetnek.

Én hat unoka mellett dolgozok ebben az üzletben.

Az MLM a legigazságosabb rendszer, ami mindenki számára lehetővé teszi, hogy számára megfelelő nagyságrendű jövedelemhez jusson.

 

 

Ezzel az üzleti lehetőséggel és ezekkel a fantasztikus termékekkel elérhetjük, hogy egymás segítségére lehessünk!

 

Hiszem, hogy együtt dolgozva egyre több ember életén segíthetünk, és ez által mi is segítséghez jutunk!

 

A kávé a világon a 2. legkedveltebb ital az ivóvíz után, és a legnagyobb forgalmat adó termék az olaj után.

A regisztrációs díj csak 5000.- forint

 

Én már több éve fogyasztom a ganodermát és „társait, valamint a belőlük készült csodákat, mint például a kávé, - és tapasztalom áldásos hatását

 

Az emberek többsége fogyaszt kávét. A kávéfogyasztó emberek többsége kávéfüggő.
Szeretnél részesedni a fogyasztásuk forgalmából?

Vannak olyan ismerőseid, akik kávéznak?

Szerintem rengetegen.

Mit gondolsz, szívesen kipróbálnának egy újfajta kávét, ha Te ajánlanád nekik?

 

Gondolom, tudni szeretnéd milyen is ez az újfajta kávé?

 

Ez fantasztikusan finom, prémium minőségű kávé és attól különleges, hogy tartalmazza a  Ganoderma gyógygomba kivonatát. A Ganoderma erősíti, táplálja a szervezetünket, nagyban hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez vagy helyreállításához. Te is támogathatod egészségedet naponta egy csésze kávé elfogyasztásával.

 

Lenne kedved megkóstolni?  Mit gondolsz, érdekes lehet számodra, hogy ez a cég jutalékot fizet azoknak, akik népszerűsítik ezt a kávét?

 

Azt gondolom igen, hiszen annyi mindent ajánlunk az ismerőseinknek, mindenféle érdek nélkül. Ha ezért még meg is jutalmaznak..... Főleg egy napi fogyasztási cikk esetében, amire minden nap szükségük van az embereknek. Egész jó lehetőségnek tűnik.

 

 

http://kavezzunk.hu/tagsagi_szerzodes

 


 

 


 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on